Terassilasit ja parvekelasit

Terassilasit ja parvekelasit

Terassilasitus

Terassilasit antaa terassille niin paljon enemmän käyttömahdollisuuksia. Aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin. Kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Lasitettu terassi on mitä mainioin paikka esikasvattaa kesän kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle. Se on mainio kesäolohuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa. Terassilasitukseksi voit valita puitteellisen tai puitteettoman vaihtoehdon, puitteeton terassilasitus säilyttää näkymän luontoon  rikkomattomana. Lasit liukuvat kevyesti toistensa päälle, jolloin terassin sisätilat eivät pienene juurikaan. Puitteellisella terassilasituksella voit varmistua terassin tiiveydestä. Puitteelliseen lasitukseen voit vapaasti valita puitteiden värin Ral värikartasta.

Linkki lasitus galleriaan.

Parvekelasitus

Parvekelasituksella viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa. Suojaa parvekkeen sisäpintoja ja rakenteita. Pidentää huolto- ja korjausvälejä. Estää lintujen pääsyn parvekkeelle. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle.

Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän:
Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuun avautuvat kehyksettömät parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen.

Linkki lasitus galleriaan.

Parvekelasitus

 

Kaiteet terasseille ja parvekkeille.

Alumiiniset Alutec-parvekekaiteet ovat pitkälle kehitettyjä tuotteita, jotka valmistetaan turvallisuus- ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Parvekekaidejärjestelmällä luodaan näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.

Lain mukaan jokaisella parvekkeella on oltava kaide. Parvekekaiteiden suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon sekä muut ominaisuudet on hiottu mahdollisimman toimiviksi. Kestävät tuotteet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.

Parvekekaidevalikoimamme on suunniteltu mahdollisimman kattavaksi ja monipuoliseksi: kaidejärjestelmästä saadaan muokattua hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja koristepinnoilla, U-profiileilla, käsijohteiden vaihdolla, koristekäsijohteita käyttämällä sekä verhousmateriaalia muuttamalla (esim. lasi, levy). Parvekekaiteeseen voidaan liittää esimerkiksi parvekelasitus. Kaiteisiin voi myös saumattomasti yhdistellä aurinkosuojasäleikköjä, parvekeväliseiniä ja muita tuotteita, jotka lisäävät parvekkeen näyttävyyttä ja viihtyisyyttä. 

Parvekekaidejärjestelmät sisältää pystytolpat, erilaiset käsijohteet, u-profiilit, lasitusprofiilit sekä erilaisia tiivisteitä ja liitospaloja.

Alutec kaiteetAlutec kaiteetKaiteet