Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Oli sitten kyseessä tuulilasin korjaus tai vaihto, sivulasin vaihto tai takalasin vaihto, olemme valmiina neuvomaan ja auttamaan tarvittaessa.

Säröt, halkeamat ja naarmut tuulilasissasi ovat enemmän kuin harmillisia, koska ne vähentävät ajoneuvosi ajoturvallisuutta. Jos tuulilasissasi on särö tai halkeama, ota mahdollisimman pian yhteyttä.

Tuulilasin vaihto toteutetaan yleensä viidessä tunnissa. Tarvittaessa pystymme todella nopeaan korjaustoimintaan. Tuulilasivarastomme kattaa n. 300 tuulilasia. Ajanvaraustilanteemme vaihtelee päivittäin ja voit kysyä aikaa tuulilasinvaihtoon.

Tuulilasin vaihto Kuopio. Volttikatu 12 70700 Kuopio.

Tuulilasin vaihto Iisalmi. Kivirannantie 4 74130 IIsalmi.

Ota yhteyttä tästä !

Pilkington autonlasit

Pilkington on tunnettu johtavana autolasien toimittajana maailman autotehtaille sekä toimittajana alkuperäislasituksille kuluttajille.

Tuulilasivakuutukset Suomessa - joko sinulla on ?

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin. Monesti lasivakuutus voidaan liittää olemassa olevan kaskovakuutuksen lisäosaksi. 

Lasivakuutuksista korvataan yleensä auton tuulilasiin, sivuikkunaan tai takaikkunalasiin suoraan ulkopuolisesta iskusta aiheutunut lasivaurio.

Korvauksesta ei vähennetä omavastuuta, jos lasin iskemävaurio voidaan korjata hartsipaikkauksella. Jos lasi vaihdetaan, korvauksesta vähennetään normaalisti omavastuuosuus.

Korvauksen maksaminen lasivakuutuksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Lasivakuutukset eivät luonnollisesti korvaa vahinkoja, jotka ovat seurausta lasin kulumisesta tai naarmuuntumisesta tai eivät vaikuta auton liikenneturvallisuuteen.

Eri vakuutusyhtiöiden käytännöt vaihtelevat eli ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tarkista autosi vakuutusturvan kattavuus ja varmistu oikeista menettelytavoista lasivahingon varalle.

Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi

 

 
 logo