Alumiiniovet ja Ikkunat

Ovi on rakennuksen käyntikortti

Alumiiniovet ovat kestäviä ja helppohoitoisia ovia, jotka kestävät käytössä vuosikymmeniä. Alumiiniovet valmistetaan joko lämpöä eristämättömästä sisäovijärjestelmästä tai lämmöneristävästä ulko-ovijärjestelmästä ja niitä käytetään esimerkiksi julkisrakennuksien kuten koulujen tai sairaalojen ovina ja kerrostalojen alaovina. Toimitamme kevyet ja hilseilemättömät ulko-, sisä- ja palo-ovet heloitettuna ja lasitettuna ja asennamme ne paikoilleen.

Toteutamme ovi ratkaisuja saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Ulko-ovet

Alumiiniulko-ovet ovat aina CE-merkittyjä. Ovet valmistetaan  75 mm vahvasta, lämpökatkaistusta ovijärjestelmästä. Ovet pintakäsitellään yleensä joko anodisoimalla tai pulverimaalaamalla. 

Ulko-ovet voivat olla esimerkiksi yksi- tai kaksilehtisiä.ikkunaan, Ovijärjestelmä soveltuu 1k-, 2k- tai 3k-laseille.

Jokainen ovi valmistetaan asiakkaan toivomusten ja mittojen mukaan ja oven suunnittelija voikin vaikuttaa itse oven designiin. Mahdollisuuksia ovat esimerkiksi.

  • ulko- ja sisäpintojen käsittely erivärisiksi
  • E30, EI230 ja EI260
  • pintakäsittely, joka mahdollistaa alumiinioven valmistamisen puuoven näköisenä

Ovessa on vakiona kaksinkertaiset integroidut huullokset ja tiivisteet. Sisäpuolen paksu lasitustiiviste eristää lasin reuna-alueen ja tiivistää kyntetilan, jolloin sitä ei tarvitse erikseen saumata.

Lasitustiivisteiden matalat reunat tekevät valoaukosta mahdollisimman suuren. Umpiosien mustat kumitiivisteet ovat lähes näkymättömät.  Oviprofiilit jiirataan ja liitetään toisiinsa kulmaliitoskappaleilla ja ruuvikiinnityksellä jolloin jonkin oven osan vaurioituessa voidaan vain vaurioitunut osa vaihtaa. Ovensulkijat, saranat ja painikkeet asennetaan aina kuormaa jakavilla heloilla.

Teemme taloyhtiöiden ulko-ovien vaihtourakoita. Kauttamme saatte ovet vaihdettuna avaimet käteen periaatteella. 

Puramme vanhan oven ja kuljetamme sen kierrätykseen.

Asennamme uuden oven paikoilleen, teemme samalla mahdollisesti tarvittavat pielityöt joko itse tai yhteistyökumppaniemme avustuksella. 

Urakkaan voidaan myös sisällyttää lukkotyöt, jolloin  siitäkään ei tarvitse taloyhtiön olla huolissaan. 

Lopuksi pellitämme oviympäristön huolellisesti.