Kaiteet terassille ja parvekkeelle - lasikaide sisustukseen

Kaiteet terasseille ja parvekkeille

Alumiiniset parvekekaiteet ovat pitkälle kehitettyjä tuotteita, jotka valmistetaan turvallisuus- ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Parvekekaidejärjestelmällä luodaan näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.

Lain mukaan jokaisella parvekkeella on oltava kaide. Parvekekaiteiden suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon sekä muut ominaisuudet on hiottu mahdollisimman toimiviksi. Kestävät tuotteet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.
Parvekekaidevalikoimamme on suunniteltu mahdollisimman kattavaksi ja monipuoliseksi: kaidejärjestelmästä saadaan muokattua hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja koristepinnoilla, U-profiileilla, käsijohteiden vaihdolla, koristekäsijohteita käyttämällä sekä verhousmateriaalia muuttamalla (esim. lasi, levy). Parvekekaiteeseen voidaan liittää esimerkiksi parvekelasitus. 

Parvekekaidejärjestelmät sisältää pystytolpat, erilaiset käsijohteet, u-profiilit, lasitusprofiilit sekä erilaisia tiivisteitä ja liitospaloja.

Parvekekaiteet voidaan toteuttaa myös tolpattomana kaiteena, silloin kaiteessa ei ole mitään muuta kuin turvalasi ja alaprofiili.

Onko taloyhtiöönne tulossa julkisivusaneeraus tai haluatteko vaan uusia kaiteet? 

Olemme toteuttaneet useita projekteja suunnittelusta toteutukseen Savon alueella.

Toteutamme kaidesaneerauksia julkisivu-urakoiden yhteyteen, joko aliurakoitsijana julkisivu-urakoitsijalle tai voimme olla myös pääurakoitsija.

SK-Lasi palvelee Iisalmessa ja Kuopiossa.

Lasikaiteet sisustuksessa

Lasikaid lisää avaruutta kotiisi. Haluaisitko vanhojen puupinna-kaiteiden tilalle jotain uutta ja modernia vai oletko vasta rakentamassa unelma kotiasi? Suunnitellaan yhdessä sinulle lasikaide-ratkaisu. Steelpro profiililla asennetut pystypuitteettomat lasikaiteet ovat erinomainen vaihtoehto. Puitteettomat lasikaiteet soveltuvat hyvin myös virastoihin, kouluihin ja oikeastaan mihin tahansa rakennukseen. Lasit voidaan myös kiinnittää pistekiinnityksellä portaan kylkeen. Ottamalla meihin yhteyttä saadaan suunniteltua juuri sinulle sopiva ratkaisu. Tutustu tarkemmin Steelpro-lasikaiteisiin: https://www.steelpro.fi/fi/ Onko sinulla sisustusidea lasista? Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä: Marko Tiitinen puh. 040 676 1977