Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Olipa sitten kyseessä tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto, sivulasin vaihto tai takalasin vaihto, me teemme sen ammattitaidolla.

Säröt, halkeamat ja naarmut tuulilasissasi ovat enemmän kuin harmillisia, koska ne vähentävät ajoneuvosi ajoturvallisuutta. Jos tuulilasissasi on särö tai halkeama, ota mahdollisimman pian yhteyttä.

Tuulilasin vaihto toteutetaan muutamassa tunnissa. Tarvittaessa pystymme todella nopeaan korjaustoimintaan. Tuulilasivarastomme kattaa n. 300 tuulilasia. Ajanvaraustilanteemme vaihtelee päivittäin ja voit kysyä aikaa tuulilasinvaihtoon.

Teemme myös kameralasien kalibroinnit TEXA järjestelmällä. Käytämme Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja. Pilkington lasit ovat myös monesti autotehtaiden käyttämiä ensiasennus laseja.

Tuulilasin vaihto ja korjaus Iisalmi, osoitteessa Yrittäjäntie 14 Tuulilasin vaihto ja korjaus Kuopio, osoitteessa Telkkistentie 6  

Pyydä tästä alta tarjous rekisterinumerolla:

Varaa aika. Soita Iisalmi 017 812 155 • Kuopio 0400 157 707

Pilkington autonlasit

Pilkington on tunnettu johtavana autolasien toimittajana maailman autotehtaille sekä toimittajana alkuperäislasituksille kuluttajille.

Tuulilasivakuutukset Suomessa – joko sinulla on ?

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin. Monesti lasivakuutus voidaan liittää olemassa olevan kaskovakuutuksen lisäosaksi. 

Lasivakuutuksista korvataan yleensä auton tuulilasiin, sivuikkunaan tai takaikkunalasiin suoraan ulkopuolisesta iskusta aiheutunut lasivaurio.

Korvauksesta ei vähennetä omavastuuta, jos lasin iskemävaurio voidaan korjata hartsipaikkauksella. Jos lasi vaihdetaan, korvauksesta vähennetään normaalisti omavastuuosuus.

Korvauksen maksaminen lasivakuutuksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Lasivakuutukset eivät luonnollisesti korvaa vahinkoja, jotka ovat seurausta lasin kulumisesta tai naarmuuntumisesta tai eivät vaikuta auton liikenneturvallisuuteen.

Useimmille vakuutusyhtiöille voimme hoitaa vahinkoilmoituksen puolestanne.