Verhot terasseille, parvekkeille ja sisustukseen.

Verhoja tarvitaan. Mikä on sinun tarpeesi?

Visor verhot lasitetulle parvekkeelle. 

Visor queen vekkiverho on ainutlaatuinen valinta lasitetun parvekkeen käyttömukavuuden kasvattamiseen. Verho voidaan asentaa yleisimpiin parvekelasitusmerkkeihin. Verhot eivät vaikuta lasitusten toimintaan, eikä avautumiseen. Verho on omana yksikkönään jokaisessa parvekelasissa, ja antaa mahdollisuuden auringonsuojakseen juuri siellä missä tarve on. 

Visor ikkunakaihtimet.

Visor ikkunakaihdin tekee kotiisi raikkaan ilmeen. Kaihdin parantaa akustiikkaa tilassa, jossa on isot lasipinnat. Se on erittäin kestävä valinta kiinteiden ikkunoiden pinnassa ja tuo kätevää auringolta suojausta ja näkösuojaa.

Apollo rullaverho lasitetulle parvekkeelle.

Tyylikäs ja kestävä mekanismi soveltuu erinomaisesti myös vaativaan parvekekäyttöön.
Patentoidun mekanismin ansiosta kaihdin on helposti ja täsmällisesti käytettävissä. Yksi verho voi olla jopa 4m leveä, mutta kattamalla parvekkeen useammalla parvekeverholla, kevennät kaihtimen käytettävyyttä ja lisäät valonsäätelymahdollisuuksia.
Screen kangas lukitaan erityisellä lukitusnauhalla mekanismiin ilman liimauksia tai ompeluja. Kangas pysyy näin vankasti kiinnittyneenä eikä irtoa normaalikäytössä.
Kestävyyden varmistamiseksi kaikki parvekkeelle tarkoitetut rullaverhot rullautuvat alumiiniputkelle.
Parvekerullaverho valmistetaan kuulaketjukäyttöisenä, ja kätisyys on valittavissa toiveiden mukaan.

Screen kankailla tehokasta ja tyylikästä aurinkosuojausta.

Läpinäkyvät Screen kankaat takaavat lämpösäteilyn pysäyttämisen jo kiinteistön ulkopuolella, estämättä näkymää ulos. Kankaita löytyy eri tiheyksiä, ja runsaasta värivalikoimasta löytyy varmasti sopiva sävy jokaiseen julkisivuun.

Apollo kaihdin

Terassimarkiisi

Elegantti ja sirokokoinen Apollo terassimarkiisi on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan. Terassimarkiisi on monipuolisesti muunneltavissa vastaamaan asiakkaan tarpeita.terassimarkiisi on ihanteellinen aurinkosuoja asennettavaksi terassille, liikemarkiisiksi julkisivuille, myymälöiden ikkunoille, parvekkeille jne.  Tyylikkäästi viimeistelty muotoilu takaa, että terassimarkiisi näyttää sekä elegantilta että kevyeltä. Valkoinen vakio rungonväri sopii yleensä huomaamattomasti kaikkiin käyttötarkoituksiin, mutta markiisin runko voidaan myös maalata mihin tahansa RAL värikartan sävyyn, asiakkaan toiveiden mukaisesti.